Salutare am o propunere pentru serverul nostru . Mam gandit sa implementam un system MuStaFF ...in ce consta el? . Se va creea un Guild cu numele MuStaFF , acolo vor intra oamenii care merita acest lucru ,cine o sa intre acolo o sa decida dragii nostrii admini. Cel ce va intra in MuStaFF va avea stricta obligatie de a ajuta toti playerii care au nevoie de level,reset si zen , iar daka se va auzii ca acest X player care este membru MuStaFF nu va face ce trebuie in aceasta privinta va fii dat afara din StaFF ....MuStaFF-ul acesta este ca un ajutor pentru admini si in special pentru server.Cred eu ca orice player nou intrat se va bucura cand va prmii party zen lvl si reset....Sa aducem serverul acolo unde ii este locul....PoWeReD By TaxiMU ! Va Multumesc
2 participanți
MuStaFF system
Volhov- Moderator
Puncte : 30
Data de inscriere : 26/03/2013
- Mesaj n°2
Re: MuStaFF system
Contra,nu vad de ce ar avea rost acest MuStaff,parerea mea e ca daca vrei sa cresti si sa ajungi ceva mare pe server poti si singur.Nu vad rostul mu-ului daca ar fi chestia asta..trebuie sa te si chinui putin,nu sa ti se aduca tot la gura.